Skip to content

OVER ONS

Wij checken uw:

  • Website en huisstijl
  • Privacy Policy
  • Algemene voorwaarden
  • Telefonie
  • Hardware
  • Infrastructuur
  • en nog veel meer….

Waarom Oktavium zakelijke dienstverlening?

Voor wie?

Zakelijke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Wij bieden een totaaloplossing voor de startende en bestaande ondernemers. Onze diensten kunnen zowel door grote als kleine ondernemingen worden benut.

Kostenbesparing

Als u kritisch gaat kijken naar uw bedrijf kunt u altijd wel iets vinden wat anders en beter kan. Maar is dit wel nodig? Wij bieden onze diensten aan op zaken die u graag anders wilt zien. Natuurlijk geven wij vrijblijvend advies op wat er eventueel anders zou kunnen binnen uw bedrijf. Voor vele dagelijkse processen hebben wij een goedkoper, maar nog belangrijker, een efficiënter alternatief.

Efficiënter en kostenbesparend werken kan op verschillende manieren. Waarschijnlijk doet u dat al, maar kunt u hier en daar wat ondersteuning gebruiken.

Loyaliteit

Van hit & run, agressieve verkoop en eenmalige samenwerking nemen wij afstand.
Wij gaan voor een langdurige samenwerking waaruit een win-win situatie ontstaat.
Bij ons zit u nergens aan vast en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Door deze vrijheid te bieden, willen wij bewijzen dat onze diensten op een eerlijke en transparante manier worden aangeboden.

Wat doen wij?

Wij richten ons op alles en iedereen in de zakelijke markt. Van het bouwen van een compleet nieuwe huisstijl en website, tot het opzetten van de algemene voorwaarden. Wij beginnen bij de basis en groeien met u mee. Wij bieden ondersteuning bij alles waar een startende ondernemer mee te maken krijgt. Groeien stopt nooit, daarom kunnen ook bestaande ondernemers en bedrijven gebruik maken van onze diensten.

Bestaande ondernemers en bedrijven kunnen wij ook goed ondersteunen in hun dagelijkse routine, door oplossingen te bieden voor bepaalde processen en zaken die wij uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Wij staan niet stil

Door de vraag van onze klanten komen wij dagelijks andere probleemstellingen tegen, waarvoor wij een oplossing moeten hebben. Dit dwingt ons om steeds in beweging te blijven en op zoek te gaan naar nieuwe en betere manieren voor het oplossen van uw probleem.

Tot slot wat willen wij?

Wij willen totale ontzorging bieden aan ondernemers en bedrijven. Een totaalpakket voor al uw zaken. Wij zoeken daarom continu naar nieuwe partnerschappen die van pas kunnen komen met hun diensten voor onze klanten.

×