Skip to content

COMMUNICATIE

Wij checken uwCreativiteitOktavium_Beeldmerk-FC-versie-5-01-150x150-1

Wij checken uwSocial Media

Oktavium beheert al uw social media accounts. 
Wij plaatsen content gebaseerd op belevingen van uw bedrijf. 
Wij antwoorden en koppelen terug naar u.

Door Social media goed in te zetten, bereikt men veel klanten.
Dit werkt van beide kanten want klanten kunnen u ook bereiken. 
Hoe breder men zich inzet hoe toegankelijker men is voor zijn klanten.  

Wij checken uwWebdesign

Een goed webdesign is heel belangrijk, het is uw online visitekaartje.
Deze moet op maat worden gemaakt en bij uw bedrijf passen. 
Het is een verlengstuk van uw bedrijf.

Oktavium zorgt voor een consistent design dat overeenkomt met uw bestaande huisstijl. Deze wordt vervolgens uitgewerkt op uw website. 

Wij checken uwWebsite

Het hebben van een website is een “must” voor elk bedrijf. Ongeacht hoe klein of groot het bedrijf is. Om een representatieve, functionele en gebruiksvriendelijke website te hebben, is net zo belangrijk als het hebben van een website.

Oktavium levert een wordpress website die op maat wordt gecustomized naar uw wensen. Een moderne website die altijd up-to-date is en ook blijft.

Wij checken uwHosting

Als u eenmaal een website hebt, moet u ook een server hebben waar deze op draait. Dit noemen we hosting. Oktavium kan uw website hosten en managen. Dit houdt in dat Oktavium zorgt dat uw website altijd up-to-date is en tevens beschermd is tegen hack aanvallen.

Oktavium zorgt voor totale ontzorging. Bij ons krijgt u niet alleen hosting maar ook domeinnaam, onbeperkte opslag voor de website, statistieken, formulieren, helpdesk, social media, vindbaarheid en veel meer.

Wij checken uwHuisstijl

Uw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. Deze moet er representatief uitzien maar ook bij u passen. Dit laat zien waar uw bedrijf voor staat. De klant moet met één oogopslag zien dat het gaat om uw bedrijf. 

Oktavium biedt ondersteuning en advisering bij het creëren van uw huisstijl 

Wij checken uwLogo

Uw logo is het gezicht van uw bedrijf. Dit moet samenhangend zijn met uw huisstijl. De grafische ontwerpers van Oktavium zorgen voor een perfect geheel van uw huisstijl en logo.

Wij checken uwVisitekaartje

Visitekaartjes zijn letterlijk het visitekaartje van uw bedrijf.
Deze moeten nauw aansluiten op de huisstijl en moeten u en het bedrijf presenteren.

Oktavium zorgt van A tot Z dat dit voor elkaar komt. Wij ontwerpen uw visitekaartjes en laten deze ook drukken. U hoeft zich dan nergens meer druk om te maken. Totale ontzorging.

Wij checken uwBrochures

Brochures zijn de extra handvatten die men heeft om achter te laten bij de klant.  Gezamenlijk met uw visitekaartjes vormen deze de introductie van uw bedrijf.

Oktavium is uw partner in vormgeving. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en ondersteunen u gedurende het hele proces tot een optimaal resultaat. 

Wij checken uwAdvertenties

Een advertentie plaatsen kan vrijwel iedereen, maar het is pas een uitdaging om deze helemaal te vormen naar uw wensen en te zorgen dat ze een toegevoegde waarde bieden.

Oktavium neemt ook hier het heft in eigen handen en biedt totale ontzorging.
U hoeft geen tijd te spenderen aan drukkers en uitgevers.
Alles kan onder één dak zodat u zich kan focussen op uw core business.

Wij checken uwRestyling

Bent u toe aan een nieuwe huisstijl? Of kan uw huidige een nieuw likje verf gebruiken? Is het logo van uw bedrijf lang geleden gemaakt? En is het nog wel geschikt voor drukwerk op papier, maar absoluut ongeschikt voor een goede digitale uitvoering? Of misschien is uw logo gedateerd en past het niet meer bij het huidige gemoderniseerde bedrijf.

Oktavium zorgt voor een geheel nieuwe/frisse look zonder dat de essentie en oorsprong van uw bedrijf verloren gaat.

Wij checken uwVerpakkingen

Verpakkingen, het omhulsel van uw product. Dat is het eerste wat klanten zien. Oktavium ontwikkelt een design voor u dat uw klanten niet gauw vergeten. Om uw product zo origineel mogelijk te houden, proberen wij uw bedrijfsprofiel over te brengen op uw verpakking. 

Wij checken uwNarrowcasting

Een specifieke doelgroep bereiken d.m.v. beeldmateriaal op een bepaalde locatie? Bijvoorbeeld een druk winkelcentrum, een winkelstraat, een winkel, een evenement, enz. Oktavium kan het voor u regelen. Via narrowcasting kunt u het publiek dat u wilt, benaderen.

Wij checken uwVindbaarheid

Wilt u gevonden worden op het internet? Dan kan Oktavium u hierbij helpen. Door middel van zoekmachine optimalisatie kunnen wij zorgen dat u weer optimaal gevonden wordt op het web. Naast het feit dat u gevonden wordt door het algemeen publiek, kunnen wij eraan werken dat uw gewenste specifieke doelgroep u ook benadert.

Wij checken uwRelatiegeschenken

Relatiegeschenken helpen om een indruk achter te laten bij nieuwe maar ook bestaande klanten. Een pen bedrukt met uw logo en gegevens, een USB-stick met uw gegevens of een kalender met uw huisstijl. Oktavium denkt met u mee en zoekt een relatiegeschenk die bij u past.

Wij checken uwFlyers

Flyers oftewel leaflets moeten een korte duidelijke boodschap hebben. Oktavium helpt u om uw marketingstrategie hierop toe te passen.

×