Skip to content

BOEKHOUDING

Wij checken uwBoekhoudingOktavium_Beeldmerk-FC-versie-5-01-150x150-1

Wij checken uwOnline boekhoudsysteem

Tegenwoordig zijn er vele websites die een online boekhoudsysteem aanbieden. Maar welke moet u kiezen? Oktavium biedt verschillende mogelijkheden. Deze kunt u door ons laten instellen naar uw wensen.

Wij checken uwFacturatie

Online factureren is tegenwoordig heel normaal. Oktavium biedt middelen om een online facturatie te voeren. Dit is makkelijk en overzichtelijk voor u, maar ook voor uw klanten. Uw klanten kunnen online hun facturen inzien en via Ideal betalen mochten ze dat willen. In praktijk blijkt dat het merendeel van de klanten eerder betalen via Ideal. Hierdoor beschikt u sneller over uw geld. Dit betekent weer liquide middelen en cashflow.

Wij checken uwOffertes

Net als online factureren, kunt u ook online offertes versturen. Dit maakt het niet alleen overzichtelijk en makkelijk voor uzelf maar ook
voor uw klanten. Klanten kunnen dan direct hun offerte in hun mailbox ontvangen. Online accorderen betekent dat uw klanten sneller akkoord kunnen geven op uw offerte. 

Ze kunnen dan d.m.v. een muis of (op tablet) hun vinger een handtekening zetten. Vervolgens worden de offertes als een PDF opgeslagen en verzonden naar u en een kopie naar uw klant. 

Wij checken uwLoonadministratie

Salarisstroken per 4 weken, maand of kwartaal. Oktavium verzorgt uw loonadministratie. Signaleren van CAO-wijzigingen en verplichtingen. Dat zijn zaken waar u zich niet mee bezig hoeft te houden. Wij nemen al uw zorgen op het gebied van loonadministratie over.

×