Skip to content

RELATIEBEHEER

Wij checken uwRelatiesOktavium_Beeldmerk-FC-versie-5-01-150x150-1

Wij checken uwCommunicatiebeheer

Oktavium helpt u met uw communicatie binnen en buiten uw bedrijf.

Intern:
Wij zorgen voor korte en duidelijke lijnen. Tegenwoordig bestaan er vele middelen om digitaal te communiceren. Oktavium is een voorstander voor digitalisering. Een bedrijf moet net als het menselijk lichaam kunnen functioneren. Alle delen moeten met elkaar kunnen communiceren zonder andere delen te storen.

Extern:
Oktavium helpt u met het uitzetten van uw imago. Samen zorgen wij ervoor om van uw bedrijf met zijn diensten/producten een begrip te maken. Planning, uitvoering en evaluatie zijn belangrijke termen. Het succes van communicatie en een boodschap overbrengen kan men pas goed meten door het te evalueren.

Een communicatiebeleid is belangrijk om daarmee ook de tone of voice vast te stellen. Door een vast beleid kunnen ook alle werknemers één lijn aan houden.

Wij checken uwSales

Oktavium biedt oplossingen voor uw salesbeheer en salesmanagement.
Wij kunnen uw sales uitvoeren namens uw bedrijf of ondersteuning geven
aan uw sales afdeling. Van de kleine ondernemer tot grootschalige bedrijven.
Van eenmalige opdrachten en projecten tot langdurige sales campagnes.

Wij checken uwRelatiebeheer

Relatiebeheer betekent voor ons goed contact onderhouden met
zowel je klant als je leveranciers. De relatiebeheerder ofwel accountmanager is verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een sales gericht klantenbestand. Het opzetten van een succesvol netwerk voor lange termijn vergt tijd en vertrouwen.

Op commercieel gebied kan Oktavium zich goed aanpassen aan de gewenste branche. De basis van sales is een commerciële en sociale houding.

Wij checken uwBemiddeling

Oktavium bemiddelt als een onafhankelijke partij bij onder andere
salesdeals, contractsluitingen, eenmalige en langdurige opdrachten en projecten. Nieuwe samenwerkingen maar ook herstel van verwaterde contacten.

×