Skip to content

ENERGIE

Wij checken uwEnergieOktavium_Beeldmerk-FC-versie-5-01-150x150-1

Wat is energie?
Iedereen heeft te maken met energie. Het is iets wat we dagelijks gebruiken en bijna wel verplicht zijn om af te nemen.

Wat verstaan we onder energie?
Elektriciteit en gas verstaan we onder energie. Deze hoeven natuurlijk niet altijd gepaard te gaan. Er zijn ook aansluitingen waar bijvoorbeeld geen gas mogelijk is.

Collectieve inkoop
Maar hoe kunnen we iets wat we toch al betalen, nog aantrekkelijker maken?
Oktavium beantwoordt uw vraag door het bieden van collectieve inkoop van energie.

Dat wil zeggen dat wij samenwerken met NL Energiecollectief dat energie direct inkoopt bij de centrale. Zonder tussenpersonen en/of bedrijven. NLEC is een inkoopcollectief van energie dat voor zowel de groot, midden en klein zakelijke als particuliere klanten energie inkoopt. Door grootschalig in te kopen kan NLEC voorwaarden stellen aan de energiecentrales. Hierdoor kunnen wij lage tarieven aanbieden.

Energie inkopers
Onze energie inkopers hebben jarenlang ervaring in de energiemarkt en weten de ins en outs van de energiewereld. Door op het juiste moment energie in te kopen, weten zij altijd de laagste tarieven van dat moment te behalen.

Elke dag schommelen energieprijzen. Als wij met een bulk aan afnemers op de energiebeurs (digitale beurs) komen, kan men meer eisen van de aanbieders.

Onafhankelijk
Wij zijn geheel onafhankelijk en zijn niet gebonden aan één vaste aanbieder. Daarom kunt u altijd de beste tarieven van ons verwachten. Door de belangen van onze klanten voorop te stellen, kunnen wij makkelijker opereren en ons eigen inkoopmoment bepalen. Wij hanteren ook geen opslag op de kWh’s en de m3. Als deelnemer betaalt u bij ons dus geen vastrecht.

Elke energieleverancier wil u namelijk wel als klant hebben. Daarvoor gaan ze tot het uiterste en passen ze agressieve verkooptrucs toe. Want zodra uw contract stilzwijgend wordt verlengd, wordt dit vaak omgezet naar een hoger variabel tarief. Dat doen wij niet.

Oktavium gelooft niet in actietarieven. U krijgt tegenwoordig van alles cadeau om u maar te laten tekenen. Een Ipad of korting bij uw aankopen in de winkel, ze maken het heel verleidelijk. Bij ons wordt u nooit omgezet naar een variabel tarief. Wij en onze partners geloven in een transparante en eerlijke manier van zaken doen. Daarom zullen wij ernaar streven om altijd de laagste prijs aan te bieden. Elke dag schommelen energieprijzen. Als wij met een bulk aan afnemers op de energiebeurs (digitale beurs) komen, kan men meer eisen van de aanbieders.

Geen bandbreedte
Als deelnemer van ons collectief model heeft u geen bandbreedte. Dat wil zeggen dat u bij ons geen boete of andere extra kosten in rekening worden gebracht als u boven of onder het opgegeven volume komt.

Volledige ontzorging
Waar Oktavium voor staat is volledige ontzorging. Ook op het gebied van energie houden wij deze standaard. Wij nemen al uw administratieve rompslomp uit handen. Van het opzeggen van uw huidige energieleverancier tot de controle van nieuwe contracten, het regelen van de overstap en controle van de tarieven. Alle jaarafrekeningen worden gecontroleerd op fouten. Oktavium kijk voor zowel bedrijven als particulieren naar verschillende mogelijkheden om op uw vaste kosten te besparen. Waarom meer betalen als het ook voor minder kan?

Onze voordelen op een rij:

×